x dak rezeki nak timbang bby

Alhamdulillah setelah hampir 2 x dtg period ..sy sangkakan dah pregnant sbb doc scan nampak kantung bby tp upt -ve ...tiba ari keluar darah coklat mis v..xdak rezeki nak timbang bby yg kedua..doakan sy kuat ya kwn2?

14 Balas

Be strong.. Belum ada rezeki lagi.. Tggu 3bln rehat ..makan iron folic..kalsium.. Kawal pemakanan..n bykkan makanan berkhasiat.. Plan la mengandung kembali.. Moga peluang kali ini ada..

5y ago

insyaallah tq sis😘

ohh... sabar ya kak... sekurang2nya akk ade nak yg pertama daa... mane tahu bulan depan atau 2 3 bulan lagi akk hamil lagi... sabar yaa

Cb lg... In shaa Allah ada rzki... Doa yg baik...n fikir yg baik....tawakal pd Allah...

Laa tahzan n takziah sis.. Be strong sis In sha allah nty ade rezki lagi tu.

semoga ada rezeki sis lepas ne.. sabar n tabah.. 🙏

Dok ckp xmengandung ke.. Atau gugur sis..

semoga ada rezeki pasni sis , Aamiin ..

In shaa Allah kuat sis, don't give up

Timang baby sis bukan timbang...

Semoga ada rezeki lepas ni amin