Disihir tika hamil. jin dalam badan ganggu janin

Salam semua, ada x yg mcm saya.. diganggu makluk halus dlm badan.. sekarang bby dah 28w, sering sakit dkt ari².. Ustaz cakap benda tu nak bg bby gugur, dok dlm gnggu bby... Nak buang tp keadaan sy x kuat..

12 Balas

saya ada pengalaman.. gugur sebab benda nie.. saya tak tahu dalam badan ada yang menumpang.. lepas nikah asyik saya sakit2.. sampai la saya tau saya pregnant.. saya tak buat cek up sebab awal lagi.. saya ingat nak tunggu 8 minggu. tapi waktu 6 minggu saya gugur.. lepas gugur sakit saya makin teruk . lepas 2 bulan gugur darah period saya tak berhenti keluar sampai lebih dari 14.. bila pergi klinik doktor scan takda apa2. doktor bagi ubat berhenti darah.. kalau seminggu lagi tak berhneti jugak dia nak opperate.. dalam seminggu tu saya makan ubat darah stilk keluar.. so buat keputusan berubat secara islam.. ustaz tu cakap benda tu yang buat baby saya gugur.. dan benda tu dah lama dalam badan.. lepas banyak kali berubat dengan ustaz baru lah takda dah sakit2.. sekrang tengah pregnant baby ke 2 dah 16 minggu.. moga dijauhkan dari ganggu makhluk halus.. aamiin..