Disihir tika hamil. jin dalam badan ganggu janin

Salam semua, ada x yg mcm saya.. diganggu makluk halus dlm badan.. sekarang bby dah 28w, sering sakit dkt ari².. Ustaz cakap benda tu nak bg bby gugur, dok dlm gnggu bby... Nak buang tp keadaan sy x kuat..

12 Balas

sy dri mula suka mimpi org nk ambk baby sy...smpai 37mggu usia kandungan...tp sy xizinkn smpai menangis...bila sedar muka sy merah hidung sy semua merah nangis dlm tdo...lastmsa 37mggu tu mimpi bg salam dan perkenalkn dri dia..dia nk ambk anak sy..sy xizinkn

4y ago

alhamdulillah xad pape...lpas sy xizinkn tu...sy dh xmimpi...38mggu sy selamat bersalin...skrg dlm pantang 41hri dh..baby boy syukur alhamdulillah