Waktu bermanja

Salam. Saya nak tanya. Saya dah berkahwin 1 bulan. Masalah saya sekarang ni. Tiap kali bersama suami. Saya akan berasa sakit bila suami masukkan ***** ke dalam vagina. Adakah itu normal utk baru baru kahwin ni? Disebabkan rasa sakit tu. saya fobia pulak bila suami nak masukkan. Teringin nak baby tapi mcm mane nak baby kalau saya takut kan. ? ada tips ape2 tak atau saya yg tak normal rasa macam tu? Sebab kawan2 yg dah kahwin rilex je tgk ?

25 Balas

Awk punya kering kot😅

Use lubricant. It helps

Selain kiss kt bwh tuu suh laa suami touch g-sport smpai basah ke supaya cecair Yang keluar tuu dpt memudahkan proses kemasukan miss p ke dlm miss v...n jgn lupa pikir Yang baik2 in syaa Allah, Allah akan tolong...think positive always

Beli pelincir brand durex ada jual dekat watsons @ guardian. Kalau bawah kita tak basah, memang sakit & pedih. Lagipun awal awal baru kahwin ni, belum biasa lagi kan. Nanti lama lama dah okay dah.

Awal² kawin Mmg sakit.. pastu okay.. tp kadang² sakit juga.. nk buang air mmg pedih cik bunge kite.. 😅 en. hubby kne pandai rangsang.. tp kalau en. hubby dh ransang pnye lame susah jge nk basah betul² saya just suruh die sapukan je gel aleo vera 99 je kt bunge .. mmg cepat rase terangsang n basah.. Tak de la sakit ke bengkak ke.. lg mudahkan kite basah lps letak aleo vera tu... luka² or bengkak pon tak sbb dlm mse yg same aleo vera tu dpt merawat vagina kite..

4y ago

Gel alovera yg pakai dkt tgn muka tu ke?? Boleh eh sapu munge??