BENCI SUAMI WAKTU HAMIL

#SeriusTanya #bantujawab hai warga ibu semua.. saya nak tanya, adakah dikalangan kalian waktu hamil berasa terlalu bencikan suami sampai tidak boleh tengok langsung muka, rasa nak bercerai sebab terlalu benci, sebelum ni ok saja.. sekarang apa yang suami buat semua nampak buruk, rasa menyesal kahwin dengan suami, nampak suami hodoh.. adakah ini disebabkan hormon

1 Balas

Istighfar banyak. Mohon doa perlindungan daripada perasaan / fikirkan jahat. Yg saya tahu ada yg tak boleh tengok suami, tak suka bau suami. Ni kalau dah tahap benci hingga nak cerai tu, better jumpa kaunselor untuk dapatkan bimbingan yg betul menghadapi ujian kehamilan.