Waktu bermanja

Salam. Saya nak tanya. Saya dah berkahwin 1 bulan. Masalah saya sekarang ni. Tiap kali bersama suami. Saya akan berasa sakit bila suami masukkan ***** ke dalam vagina. Adakah itu normal utk baru baru kahwin ni? Disebabkan rasa sakit tu. saya fobia pulak bila suami nak masukkan. Teringin nak baby tapi mcm mane nak baby kalau saya takut kan. ? ada tips ape2 tak atau saya yg tak normal rasa macam tu? Sebab kawan2 yg dah kahwin rilex je tgk ?

25 Balas

Sis...sy pn ada masalah yang sama dengan sis...tp now, even sakit...I dh prgnat 3bulan...doa yg baik2, mntak yg baik2...insyaallah... Smpai skrng sy msih sakit bila bersama suami...sy thn kn aje..haha

5y ago

Sy bila masukkan tu tak pedih tp bila pancut tu rse pedih yak amat,rse cm tu juga ke

Biarkan suami awak puaskan awak Dengan menjilat kemaluan awak(Sehingga Berasa nyilu Dan Mencapai klimaks). Dengan ini, ia Mungkin Dapat membantu awak Untuk tingkatkan Lagi mood seksual awak.

9mo ago

ye sis, suami sy main2 dgn jari kt biji kelentit tu sampai dia rasa sy dh ready & lubang faraj dh basah baru dimasukkan tutt suami. hihihihi... lps bersalin lg la mcm pedih sbb bekas jahit bersalin tu kn? sbb tu suami bantu bg xrasa pedih dgn cara gitu. nk bersama ni pun fasa belajar jgk. tahun pertama nikah xberapa pndai lg, lps tu cuba try cara mna yg x menyakitkan suami & isteri. InsyaAllah lma2 ok. lps bersama tu seriau nk buang air kecil sebab pedih😂

blh try beli durex utk pelincir wanita . sy lupa da nama dia . dulu sy guna yg tu . mula² sakit melalak² tolak takmo😆 kali kedua bersama baru berjaya .

5y ago

Ky jelly namanya kat watson/guardian ada

Mintak suami klimaks kan sis dulu baru air sis keluar banyak & bila masuk tak rasa sakit. 😇 jangan hadap kipas sbb akan cepat kering jugak. Pakai selimut ok 😄

5y ago

Yg part hadap kipas tuh mmg betul..

Normal rasanya . Mula2 nak masuk mmg sakit sbb ketat kan 😆 lama sikit dh okayy . Suruh husband kiss2 dulu ke bawah tu 😆

5y ago

Eceh...kelakar laa sis nii...

Ermm.. Maybe vagina sis x cukup basah kot. Org kata x cukup pelincir. Try minta suami pkai lubricant.

yup mmg normal utk pngantin baru..tp jika nk baby kena la biasakan diri dan branikn diri..

Boleh gunakan cecair yang DR. syorkan utk elakkan kesakitan ketika bersama

Hihi mgkin xckup basah sis.. cari pelincir ok.. good luck.. 😊😊

Klau nak bby yg penting lepas buat jng cuci.. 😊😊