Baby tiada degupan jantung

Salam. Saya bru lepas hbis checkup. Doktor scan n kandungan usia 8week tapi baby tiada degupan jantung 😢 sedih sngt masa bgitau husband tu rasa sebak nk nangis. Doktor suruh refer pakar. Belum pegi lagi. Rasa2 ada harapan ke baby masih hidup. Siapa ada pengalaman mcm saya boleh share tak 😭

25 Balas

8week kadang2 tak tepat bila ikut date period tu sis sy dulu dah 11 weeks baru scan nampak degup jantung baby. rupanya bila scan jadi lewat 3weeks. doa banyak2 n banyak bedrest okey. positif tauuu