Baby tiada degupan jantung

Salam. Saya bru lepas hbis checkup. Doktor scan n kandungan usia 8week tapi baby tiada degupan jantung 😢 sedih sngt masa bgitau husband tu rasa sebak nk nangis. Doktor suruh refer pakar. Belum pegi lagi. Rasa2 ada harapan ke baby masih hidup. Siapa ada pengalaman mcm saya boleh share tak 😭

25 Balas

waalaikumsalam, hmm bnyak dengar kes macam ni.. doc pun bukan nk explain betul², sy pun 8weeks nmpk kantung je xde hearts beat lagi.. doc pun bagus siap suh kol kk buka buku pink pdhal xnmpk apa lagi tu, suh dtg lagi 2week, 10weeks tu Alhamdullilah dah nmpk janin & dngar jantung dia.. lagi 2weeks scan lagi sis, tukar klinik lain pun ok juga 😅 doa yg baik², pikir yg baik² tau, jaga diri..