Baby tiada degupan jantung

Salam. Saya bru lepas hbis checkup. Doktor scan n kandungan usia 8week tapi baby tiada degupan jantung 😢 sedih sngt masa bgitau husband tu rasa sebak nk nangis. Doktor suruh refer pakar. Belum pegi lagi. Rasa2 ada harapan ke baby masih hidup. Siapa ada pengalaman mcm saya boleh share tak 😭

25 Balas

Pergi je pakar sis, mmg gitu procder dia, Insyallah repeat scan nnti nampak la tuu. Selalu refer pakar amik apptmen dlu, sllu 2 weeks after kita amik apptment, mgkin time tu dah ada heartbeat, Insyallah😊, Doa banyak2 sis.