Hospital ckp tak mengandung

Salam.. saya baru check upt pagi Semalam 24/3.. Dapat line samar, 1st day last period 21/2.. Time nk mandi mghrib, saya tgok ada darah coklat.. dan ada ketulan darah sekali.. Dtg dgn sakit ari².. Saya terus risau, pergi ke hospital.. Scan perut kosong mybe baru lg, kemudian buat urin test -ve.. katanya tak mengandung pun.. doc ckp ni nk period ni bukn ngndung pun, hampa saya. Saya balik dalam keadaan sedih.. hari ni saja la saya buat upt lagi.. Dapat lagi line samar.. Saya mcm pelik.. Dan skrang sakit perut kiri, ari ari pun sakit sgt² dan dua² kaki lenguh-lenguh kebas.. sejuk rasa.. Adakah sy hamil dan keguguran sbnrnya? ikutkan bru sgt 4w4d.. siapa yg pernah alami seperti saya.. Maaf Hide nama..

Hospital ckp tak mengandung
30 Balas

Klinik/hospital klau upt samar dorang consider sbg negative je. If 4 week upt patut terang sgt dah. Klau betul pregnant setiap 2 hari hormon hcg akan meningkat dan upt patut makin terang. Boleh try guna upt jenama lain, beli dkat farmasi.

Sy pon mcmni, last period 22/2. Dh lewat 4 hari, tetiba harini kuar darah cam period tp perut x sakit biasa je...ingatkan peknen rupenye belum rezeki...Insyaallah doakan sy ada rezeki lg dh 8 tahun tgu

sy pun mcm tu, siap pegi klinik utk scan, time tu tak nampak apa lg pun, test upt kt klinik pun samar, n dok pun ckp mgkin nk period, tp dia suruh dtg lg 2 mggu, alhamdulillah positive. Inshaallah ada rezeki awk ❤️❤️

Sakit senggugut kot..xpe..amalkan asid folik..jgn skip hari..nnt hormon stabil..byk kn bertenang..jgn byk bfikir dan stress..jln kn hobi yg buat anda gembira..inshaallah ada berita gembira nye..

Mungkin chemical pregnancy. Tp try test lg 2 hari ntok tgk peningkatan line tu makin terang ke x. 4w cuma nampak rahim je yg menebal, pegi kk atau hospital diorang x kan ckp pregnant sbb x nampak apa2.

Sy penah sis... Masa bulan 11...line samar mcm ni... Pegi hospital warded sbb ingt pregnen luar rahim... Skli after 1week sy period... Mungkin kalau tnda nk period pun akn naik line samar

Ikut pengalaman, ni keguguran ni..sbb sy pn pernah keguguran dua kali...kndungan x smpai 5minggu..mmg kluar fresh blood dan mcm perut ikan tu..then rasa tapak kaki tu sejuk, x sedap badan

klu sy.. 4w mmg msh negtif. ms scan doc ckp x nmpk apa2. tp dinding tebal. dia srh jumpa lg leps 3 mggu. after 3w, jumpa doc, doc ckp dh nmpk kantung... 7w time tu.. byk berdoa ya sis

Inshaallah doa byk2... tgk upt tu jelas2 sis mengandung, cuma baru lg dan belum nampak...sebaiknya rujuk ke klinik swasta...utk mendapat kesahihan...

Double line,bleeding,sakit..maaf,kemungkinan tkt sis pregnant luar rahim je...Pape pon sy hrp yg baik2 je utk sis...