Hospital ckp tak mengandung

Salam.. saya baru check upt pagi Semalam 24/3.. Dapat line samar, 1st day last period 21/2.. Time nk mandi mghrib, saya tgok ada darah coklat.. dan ada ketulan darah sekali.. Dtg dgn sakit ari².. Saya terus risau, pergi ke hospital.. Scan perut kosong mybe baru lg, kemudian buat urin test -ve.. katanya tak mengandung pun.. doc ckp ni nk period ni bukn ngndung pun, hampa saya. Saya balik dalam keadaan sedih.. hari ni saja la saya buat upt lagi.. Dapat lagi line samar.. Saya mcm pelik.. Dan skrang sakit perut kiri, ari ari pun sakit sgt² dan dua² kaki lenguh-lenguh kebas.. sejuk rasa.. Adakah sy hamil dan keguguran sbnrnya? ikutkan bru sgt 4w4d.. siapa yg pernah alami seperti saya.. Maaf Hide nama..

Hospital ckp tak mengandung
30 Balas

Sis, semoga dipermudahkan urusan ye. Cuba check lagi lepas beberapa minggu.

Positif tu.. Tak nmpk ape lg.. Tngu 2minggu lg repeat scan mesti dh nmpk.

Sy slalu mkn asid folic tk pernah skip lg,sy start mkn asid folic bln 2

Tunggu lagi 14 ari tuk check upt.. In Syaa Allah me ngandung..

Tak elok mandi time mgrb boleh kua drh. Lps ni hti hti ya.

4y ago

Syirik

Sama sis.. Tp x pegi klinik.. Takut hampa lagi..

Saya pon sama mcm ni.. Tapi xpegy klinik lagy.

mybe chemical pregnancy

Try upt lain pulak

hm