Turun Darah..

Salam.. Nk tanye.. Ptg td ad kelua darah mase kencing tp x bnyak.. Usia kandungan da 39w..da pg hospital.. Doc cek baru 1cm..doc suruh balik ruma dulu.. Kalau ad leaking ketuban or darah banyak kelua baru dtg balik.. Baru je td kencing darah berketul2.. Means darah bnyak tu nk kne tunggu satu pad penuh baru pegi hospital ke cmne.. X nk pegi awal2 takot kne seluk lagi. Sebb td da dua kali kene seluk tuk cek bukaan.. Sakit

8 Balas

Hospital tmpt sis xthn noh,mcm sy aritu 38w turun tanda darah,mlm tu sy p hsptl cek jln buka 1cm trus admit lgpn msatu prut sy dh 3hri asyik mngeras..duk 2mlm kt hospital,esk pkr mai kt katil sy ckp nk induce sbb dh mngeras byk hri pakar tkut uri lekang..msuk blik ctg cek jntung ank tiba2 rasa basah kain,haha skli air ketuban pecah,basah lencun sy dengan bilik2 tu lantai pn basah,sy gelak lg laju air ketuban kluar..cek jalan 2cm nsb xdan induce..pch ketuban pkl 11pg,tgh mlm 12.30 baru bersalin..sy pn ank sulung,xdak sakit lgsg,siap mkn lksa 2mgkuk dlm wad sblm tolak ke labour room..