Tanda Darah Coklat

Tadi pagi saya pergi hosp sbb pening nak pitam. Kandungan da 37w, so, doc 'seluk' vagina. Then, td ade darah pada seluar dalam. Warna darah tu coklat2, mcm period hari2 terakhir. So, ape pandangan mommies? drh tuh d sebabkan kne 'seluk' atau mmg da tanda? perlu ke hospital segera ke mcm mne? tq.

1 Balas

Lepas kena seluk biasanya akan ada keluar darah selepas tu, klu darah masih berlarutan keluar & sakit perut boleh bgtu hospital

5y ago

Okay, terima kasih.. Alhamdulillah, darahnya ada smlm je. Harini takde.. Huhuhu risau saya