Turun Darah..

Salam.. Nk tanye.. Ptg td ad kelua darah mase kencing tp x bnyak.. Usia kandungan da 39w..da pg hospital.. Doc cek baru 1cm..doc suruh balik ruma dulu.. Kalau ad leaking ketuban or darah banyak kelua baru dtg balik.. Baru je td kencing darah berketul2.. Means darah bnyak tu nk kne tunggu satu pad penuh baru pegi hospital ke cmne.. X nk pegi awal2 takot kne seluk lagi. Sebb td da dua kali kene seluk tuk cek bukaan.. Sakit

8 Balas

dlu sy pengalaman anak no.2, lps kencing ada kluar darah menitis.. klu mcm tu memg tnda bersalin sdh.. lps drp kencing tu sy stat rsa senggugut d bwh perut..smp hosp cek sdh ada bukaan 4cm..