UPT double line , tapi period😅

Salam nk share sikit , sya bru je g klinik nk check sbb sakit dkt ari2 selepas sebulan gugur , lps tu doc mntk nk test upt , lps check naik double line samar2😂Tpi sya tngh period😂Doc scan dia kata dinding rahim tebal , maybe dlm 2/3 minggu😱Pening jgk lah sbb kita rancang , tang mana lah kita pregnant lgi😵🤣Ad ke yg mcm ni ? Upt naik double line tapi tngh period😅#firstmom #pleasehelp #bantusharing

UPT double line , tapi period😅
1 Balas

lps gugur tu ade buat upt x? sbb hormon hcg amek masa 4 ke 6minggu utk hilang dari bdn. kalau pernah buat and negative mkna nya bleeding. or chemical pregnancy. sbb pregnant xboleh period. and selalunya wktu period pon mmg dinding rahim akn menebal

1y ago

Xde sis , sbb ikt kan sya beranak mcm org2 ramai je , sbb kantung turun bawah , klu hospital pnggil gugur , klu iktkan sya branak , pecah ketuban n teran mcm org branak di kandungan 20 minggu , lps pda tu xde buat upt test pun😅Lps sbulan mcm tu sya period , n sakit dkt ari2 , then smalam g klinik nk check sbb apa sya sakit dkt ari2 tu , lpstu doc mntk nk scan n buat upt test , lpstu doc kata naik samar2😅Kompius laaa plk kitee hehe..