Adakah sya sakit?

Assalamualaikum semua...sya nk tnya, ada tak ibu2 yg pernah mengalami mcm sya...sya ada anak setahun 3 bln masih menyusu badan...tp lately ni sya mengalami bengkak2 susu, tp yg peliknya sya xpernah mengalami bengkak susu sejak lps pantang..skrg, sat2 bengkak..pastu sya slalu sakit mcm sengugut tu, kdg2 sakit...kdg2 ok, perut rasa mcm xselesa je kdg2...bln lps period sya berwarna coklat, dlm 4 Hari je...sya tkot ada cyst or Pape pnyakit, nk p klinik tkot ?...sape2 pernah mengalami mcm ni?

1 Balas

Nk pi klinik pn takut pastu tanya kt sini mana la kami blh diagnose awk sakit ke tidak. Pg je la klinik nk takut buat ape.