Jantina

Salam... Nak tnye ye.... Masa sy 30w sy ada scan jantina.. Klinik luar... Dokto tu kata bby sy ppuan So.. Now 37w scan kat kk.. Dokto kata alhamdulilah.. Bby sht.. Baby boy kata nya.. hahahahaha... Mcm mane lah agak nya ye.. Brg2 baby sy dah beli pink kaler.. Mane sy nak percaya.. ? bby girl ke bby boy?.. Dah hubby seronok sangat dgr doktor kata hari tu bby girl.. Tup2 dokto kat kk kata boy.. ?

21 Balas

Saya 3kali scan doktor ckp boy. 2kali scan kat hospital Kajang doktor ckp lelaki. Tak puas hati buat details scan & 5D pun doktor ckp lelaki juga. Memang confirm lelaki LA kan.