alat degupan jantung baby.

Saya nak beli alat untuk check degupan jantung baby. Ada sesiapa yang tahu brand yang okey? Shoppe okey ke? Baca review macam so so.

6 Balas

Saya beli yg kat shopee punya je.. okay je sis.. sekarang dah 19w mmg dengar jantung baby.. saya pernah baby meninggal dlm perut 39w5d so saya mmg trauma.. so saya beli utk tenangkan diri bila tak rasa baby kick 1hari.. saya guna bila perlu je😊

9mo ago

Ni sis biasa je.. murah je.. Alhamdulillah funtion!

Boleh je beli.. saya pun beli dkat shopee dr zaman anak 1st. Now pregnant no 2 setelah 3 tahun. Masih elok droppler tu 😂 cuma kena tahu guna la.

9mo ago

Boleh screenshot ke gambar? kalau kalau ada kat shoppe lagi? thanks

Boleh je nak beli untuk kegunaan sendiri. Tak ada apa effect pun. Cuma kena pandai bezakan bunyi jantung baby dengan kita. Tu je😊

Saya pun beli kt shopee je , ok je dengar jntung baby .

untuk apa beli.?better takyah beli

9mo ago

Da berapa week awak?

Nurse/doc tak galakkan pun beli

9mo ago

Doctor/nurse ckp kalau beli tak semua reti guna & yg kita dgr tu kdg2 boleh salah bukan jantung baby tp nadi kita sendiri. Even nurse nk guna pun take time nk cari heartbeat. Dah banyak kes beli tp tak reti guna tak jumpa2 buat panik sampai ke hospital tp sebenarnya baby okay je. Banyak juga saya nampak dlm ni & fb dah beli pastu jual balik