Fetal Doppler Heart Detector

Saya nk tahu majority mummies ade ke alat ni dkt rumah utk dgr heart beat baby hari2?

5 Balas

kenapa sis nak beli ke? jangn sis . kalau sis tak tahu guna takda belajar perubatan jgn beli sis .. lagipun fetal doppler tak bole jadikan alternatif untk tahu ksihatan bby dlm kndungan . sb kalau kurang movement kita memang mash boleh dengar heart baby tp kita tak tahu mslah yg sbnrnyaa .. thats why kalau kita pergi hospital mengadu baby kurang bergerak dorng bukn guna tu untk chek but guna ctg . bnyakkan lagi cri tahu psal doppler heart . dan sis akan tahu knapa ibu bapa tak di galakkan menggunakanya sndiri ..

1y ago

iya faham sis .. excited rsau semua ada 🤭 22week pergerakan dia mash tak rasa sgt kan . kdang sehari tu skali 2 je rasa . time kita tengah rileks .. itu normal yg pnting dlm shari kita ada rsa pergerakan . klu dah 28week nurse sruh buat kiraan . time tu bru kita fokus dekt pergerakan bayi ..

tak pernah ada.. sy pernah baca awk, hari hari dgr heartbeat baby pun tak ok sbnarnya, sbb kita tak ada ilmu bab tu... sy lupa baca dekat mana, better check dkt kk atau swasta je awk. ikut awk kalau nak beli alatan tu.

tak digalakkan beli dan cek pon kat umah. biarlah org yg bertauliah mcm doktr atau nurse cek jantung bby tu.

sorry xpernah ada. Sy lg prefer org yg bertauliah sahaja yg check.

shopee ada.. search je kt shopee nnti dia keluar