Vitamin 4 Serangkai

Salam, nak tanya.. Kkia memang dah tak bagi ka vitamin yg dalam pic ni.? Kandungan sy dah 4 bulan, tp kkia bagi sy folic acid ja dari awal pregnant. Ni first baby, sy tak tahu. Sebab sebelum ni kawan-kawan kata semua vitamin ni wajib makan.

Vitamin 4 Serangkai
29 Balas

Sy 1st bukk buku 8 week.. Doc kk trus bg 4 serangkai ni.. Hihi

saya masa 15w..kk bagi makan zincofer je..xde plk bnyk2 ubat mcm ni..

5y ago

Atas kk sis..mcm sy kk bandar masih ubt 4serangkai tp kk kg zincofer or obimin blh pilih nk yg mne..

Sy dorang dh bg sis.. kandungan sy baru 3bulan

Sy msih dpt yg mcm dlm pic tu... 16week

5y ago

Ya.. Dr awl2 bkak bku

Vitamin untuk orng mngandung kah sis

5y ago

Yaa sis, utk org mngandung.. N ada yg kata utk tambah darah org yg kena anemia

Cuba tanya nurse or doc kk tu...

5y ago

Baik sis, next checkup sy tanya. Sebelum ni sy tak tahu pun ada ubat lain selain folid acid, sbb first baby kan.. apa yg kkia bg sy amek ja. Ni pun kawan-kawan yg bagitau pasal semua vitamin ni, baru tahu. 😅

4bln ke ats sllu kk bg obimin

Sy 23w ubt sama mcm dlm pic tu

5y ago

Sy tk dapat laa, tiap kali checkup nurse cuma bg folid asid ja. Risau pulak, sbb dah masuk 4 bulan ni.. Nurse kata baby kecik.. Berat sy dari awal preggy pun tk naik2.

..