Blackmores pregnancy and breastfeeding formula

siapa pernah ambil vitamin ni.. ok tak.. dah terbeli tadi ?? btw im 13w5d pregnant now.. vitamin yg KKIA bagi tak ngam.. nurse suggest maltofer tp pegi farmasi, diorang kata untuk yg kurang darah boleh ambil..so diorang suggest yg ni.. pegi klinik swasta, doc kata boleh ambil any vitamin yg ada folic acid and other vitamin.. keliru..

2 Balas

yes,saya amik dari 3 month pregnant,hb spnjg pregnant above 12...skrg my baby girl dah 3 month

5y ago

samalah.. kkia bagi xmasuk.. bila sendawa ada bau ubat kuat sgt pastu bagi sakit kepala n xselera makan.. hopefuly this one is ok.. thank u!

yup, beli mana2 vit yg ade asid folic dah memadai. hehe..

5y ago

Alhamdulillah.. dah selamat da.. 14 Feb😅..