Maltofer ni dah complete ke vitamin?

Salam mommies . Nak tanya kalau dah makan maltofer ni mommy ambik supplement lain tak mcm vitamin C ke sbb sy check maltofer ni lebih kepada iron & folic acid je kan. Tak mcm iberet dia include semua

2 Balas

Maltofer ada dua jenis . Maltofer untuk iron shja dan maltofer + folic . So kalau makan maltofer mmg kena makan vit c ,b complex dan folic kalau maltofer tuh tak ada folic

mcm sy ada amik calcium pil dan vitamin c juga dlm ms yg sm...