Buku Pink

Salam, nak tanya biasa kita buka buku Pink kt KK pd mggu ke berapa. Kena ambil tarikh appointment dlu atau terus boleh buka. Sebab nk ambil cuti takut lama prosedur. Nak kena Bawa dokumen apa ye. Ni Anak first jd x taw lg ?

6 Balas

better call kk yg terdekat n tanya teros bila boleh bukak buku n dokumen apa yg kena bwk utk proses bukak buku tu..kalo kt tmpt sy ni, mmg kena call utk dptkan tarikh bukak buku tu..takleh walkin..sy bukak buku masa 6w..n tak kena bwk pape dokumen pun 😊

5y ago

boleh je..sbb tu tarikh yg kk bg sy utk bukak buku 😊 yg penting b4 12w..

12minggu ok dah. Datang pagi sbb bnyk urusan nk dibuat. Sebaiknya call dulu KK tnya. Copy ic suami isteri, copy sijil nikah. Kalau di sabah gambar passport sekali

5y ago

Ok baiklah. Betul jg mudah telefon dlu bru walk-in. Takut nanti org rmai kita kena dtg kemudian. Tq sis

Biasa kena buat appointment dulu. Nanti dh dpt date temujanji tu terus tanya apa document kena bawak utk bukak buku pink

Kena buat appoinment , macam saya mmg kena ambik cuti sis , ingat kejap je , tapi lama buat buku pink nih .

Kalau sy pergi je ckp nk bukak buku pink Ikutlah hri Apa pun. Nnti Dia Bg no Tungu je. G awal la.

Kat tempat sy lagi xyah appointment terus g je buat terus booking tu lama jela sikit😉