Kuat Marah

Salam nak tanya, ada tak mummy preggy ni yang hati tu rasa nak marah je orang, tapi bukan suami lah. Orang2 yg kita tak kenal, kalau mcm ada benda tak kena jadi rasa nak marah je ?

35 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya bukan setakat marah 😁😁 Hampir nak kejar orang sebab mencuri. Saya masa tu dalam bas, memang tengah sesak masa tu sebab orang nak balik kerja. Sampai ade yg berdiri naik bas. Sampai 1 masa tu, bas tu stop kat 1 perhentian perumahan ni. Tetibe ade pompuan jerit minta tolong tahan lelaki baru turun tadi kat conductor bas tu sebab dia suspect wallet dia kat lelaki tu. Dah tu conductor bas dengan beberapa orang lelaki turun, dok jerit kat lelaki tu "stop" Mana tak nye c pencuri tu cabut lari. Hahaha. . Masa tu saya kat seat depan tu. Memang senang nak lompat dari bas masa tu. Baru nak angkat punggung, nak turun ikut kejar, sekali mak cik saya tarik tangan saya masa tu. "hah. . Dah kenapa? Nak pegi mana? Tak ingat ke mengandung?" πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Tahap geram saya masa tu tuhan je tahu. Saya lupa gak saya mengandung 7 bulan macam tu. Sebab saya memang selalu pegi sport. Larian memang track saya. Kalau saya tak mengandung masa tu memang saya dah dapat kejar pencuri tu. At least saya dapat tolong kick or rebah kn c pencuri tu pun dah buat saya lega masa tu. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Baca lagi
2y ago

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘