Kenapa mood asyik nak marah jeeee?

I’m 6 weeks pregnant and semua benda tak kena. Rasa nak marah je all the time. Normal ke?

2 Balas

Normal je tu saya pun sama masa awal pregnant hari2 nak marah pantang silap sikit terus naik angin... sampai satu hari tu suami tegur minta kawal sikit perasaan haha time tu baru tersedar dan kurang marah2 😂

7mo ago

betul sejak pregnant ni jadi sensitif dan emosi lebih sikit.. tapi sejak kena tegur tuu kite kurang lah marah2 cuma sesekali tu ada lah termarah jugakk dan tiba2 tersedihh 🤣

normal awak, sebab perubahan hormon. nanti ada nak marah nak nangis semua ada🤣

7mo ago

😭😭😭 susah jugak nak jadi mak ni