Marah time pregnant.

Adakah normal kalau fasa pertama asyik nak marah saja..kalau period iyala saya percaya kalau nak marah tapi ni pregnant.bila termarah anak rasa bersalah sangat. Mama2 pun ada rasa yang sama mcm saya rasa tak?

3 Balas

Tengah alami sekarang 😞 Kesian kt ank sulung selalu termarah kt dia.. Emosi betul2 xok, Pregnant kali ni jd baran sangat... Mmg hari2 rasa serba salah ngan ank..😣

a ah..anak sulung Kita jadi mangsa🤣 hsbnd salu back up anak..kesian weii..naseb anak Pon faham..salu jugak dia ngadu,ibu Ada baby..tp Salah marah abg..aduii..kesian

normal.. emosi xstabil kan