Perasaan sensetif

“Rasa sedih & marah,happy tetiba emosi” Ada tak mommy ii rasa mcm ni? Ada je benda tk kena😭 Benda kecil pun rasa sedih & cepat nk melenting marah🫠#pleasehelp #bantusharing #firstmom

1 Balas

tak ada pulak emosi berubah2. sy selalu happy je sbb apa sy mengidam semua husband tunaikan. kadang dia tgk sy penat, dia ckp takyah masak. alahan sy agak teruk so badan mmg kerap lemah2, Alhamdulillah suami faham. sy mmg positif utk pregnancy kalini since sy pernah keguguran tahun lepas. byk2 doa supaya kalini menjadi elok sampai bersalin so sy pun tak boleh stress2 sgt. sis pun kena mcmtu juga. kena happy2 je selalu & kalau ada apa teringin, makan je cuma berpada lah☺️

2y ago

Tq❤️