Rasa senggugut teruk awal kehamilan

Salam n hi semua. nk tnye kalo rase cam senggugut mase awal kehamilan tu normal ke. hr ni sy tibe2 diserang cramp/senggugut truk lpas buang air kecil. tibe2 dtg. smpai xleh bgun kne mintk husband sapu minyak yuyi kt pinggang blkg bru ok.tp xde bleeding. sy tgh preggy 6 weeks.. risaunye. ade sesape mommy y pnah ade pngalaman ni mohon share sikit. tq

2 Balas

Normal dear.. sye pun rase yg sama itu rahim nak mengembang... yg sabar ye sis.. ini lah moment berharga seorang wanita.. semoga ibu dan baby sehat dan selamat hingga persalinan..