Baby besar dr usia kandungan

Salam n good morning mommies..sy nk tny,ada x yg sma mcm sy baby besar dr usia kandungan??..@ pernah mengalami situasi tsebut??..last week checkup d kk scan utk 32w++,tp doctr kk ckp bby sy besar dlm 34w++..mgu dpan next checkup,repeat scan tgk mcm mn klu bby mmg besar..sy kena jmpa pakar,sbb..doctr ckp risiko'y xdpt bsalin normal..kena bincng dgn doctr pakar..

2 Balas

Saya pun begini sis.. doktor ckp baby besar Dan suru control makan.. tapi fikir positive sajalah.. Kalau xdapat bersalin normal.. caesarean saje 😅