Kandungan 8minggu

salam & selamat pagi ibu2...sebelum ni sy ada post pasal doktor masih blom jmpa heartbeat janin diusia 8minggu...lpas 2minggu sy ada appoitment dgn KK...sepatutnya masa jmpa doktor di KK ni usia kandungan dh 10minggu...bila doktor scan dia ckp size baby menunjukkn yg kandungan sy masih 8minggu n tiada perkembangan lgsg dati segi saiz janin...dia pun xjmpa hearbeat jgk masa ni.sy kena repeat scan lg 2minggu...if .xde perubahan jgk,sy akan direfer ke pakar utk pastikan samada baby sy dh mnnggal @ sebaliknya...ada x yg pernah alami?riak muka doktor nampak yg baby sy dh xada?

3 Balas

doc x wat tvs ke sis?sabar bnyk2 yer..sis jgn stress2..rest secukupnya

5y ago

dekat KK ni xbuat lg...die mintak dtg lg 2minggu utk scan balik....iff stil xde perubahan,die akan refer pakar utk buat tvs n tentukan kdaan kandungan sy...doakn yg terbaik utk sy😌

macam mana dengan kandungan sis nie.menjadi ke tak?

Sis kena rehat banyak jgn risau banyak

5y ago

tq sis😌