risau

Salam mumy2 semua..skrg kndungan sya 15w6d...selalu bermain d fikiran sya seperti sya ni x pregnt.. kdg2 sya pegang perut sya mcm xda rasa baby ada dlm perut...adakh itu cuma mainan perasaan sya?kdg2 rasa risau juga ???& nak tnya brapa week boleh rasa pergerakan baby...sbb klau tgok keadaan perut sya mcm x nmpak yg sya ni preggnt..hari2 benda ni selalu bermain di fikiran sya tpi kadang2 sya bt2 x tau je??

21 Balas

Sy yg dah 23w ni pun hari2 risau sis even dah nampak perut pun. Risau baby okay ke tidak dkt dalam ni. Kalau boleh nak scan hari2. Takde ape la puan. Baby okay je dkt dalam tu. Jangan banyak fikir negatif ye 🤗

4y ago

Takpe sama2 🤗