pergerakan baby

Asalamualaikum sya nk tnya sya skrg ne 35w normal ke klu xda trasa baby menendang?baby kuat gerak cuma sya tak rasa baby menendang je..sya sya xda pnglaman lgi sbb first pregnnt.

2 Balas

Mybe sbb baby awk dah besar dlm kandungan, jd got left space dia boleh kick2.. Normal je baby kurg tendang. Asalkn ada pergerakan. If worry, why not u try buy doppler to detect baby heartbeat or u can go to clinic to check further 😄

Normal sis..sye pn mcm tu janji ad baby gerak klau perut mengeras lpstu lnsung baby tk gerak cepat² prgi hosp ye sis