risau

Salam mumy2 semua..skrg kndungan sya 15w6d...selalu bermain d fikiran sya seperti sya ni x pregnt.. kdg2 sya pegang perut sya mcm xda rasa baby ada dlm perut...adakh itu cuma mainan perasaan sya?kdg2 rasa risau juga ???& nak tnya brapa week boleh rasa pergerakan baby...sbb klau tgok keadaan perut sya mcm x nmpak yg sya ni preggnt..hari2 benda ni selalu bermain di fikiran sya tpi kadang2 sya bt2 x tau je??

21 Balas

Sama lah mcm yg sy rsa..mcm2 fikir yg negatif jaa..tp blm scan lg

Wasalam..in shaa allah..sis kene berfikiran positif..

Dont think negative. Be ppsitive sis.. smile!l😊

Be positif....lain org lain keadaan perutnye....

jangan fikir negative, keep in ur mind yg +ve.

Fikir dan doa yang baik2

Fikir & doa yg baik2 je

Pikir yg baik2 ja sis..

Selalu 20w keatas

Just be positive