HB Low

Salam & morning Sy pregnant 1st baby Tp darah rendah kli ptama buat buku 10.5 Hari Ni turun lg 9.7 Boleh ke amek supplement? Sy ada tye nurse. Tp nurse tak bg ?

13 Balas

Saya mula2 buka buku hb 11.4. Pastu saya amal makan jambu batu.. buah delima, buah oren kerang.. bayam, kailan, sawi.. vitamin kk yang nama obimin tu x pernah tinggal.. hari2 ambik..alhamdulillah hb harini 12.6. Awak cuba la.

5y ago

Minta kat nurse ja.. obimin.. mula2 saya dapat zincofer.. tp x sesuai sebab jadi cirit birit.. pastu nurse tukar dengan obimin.. pastu mcm milo, teh dan nescafe memang dah x sentuh langsung dah.. sebab nurse cakap boleh rendahkan hb.