Maggie

Hi momies ...lama sesgt dh xmkn maggie...tetiba rasa nk mkn maggie...boleh ke mkn maggie yg masak time pregnant..usia pregnant baru 7week...

2 Balas

Mcm sy dlu. Tringin sgt..sy than smpai hbis 1st trimester. 2nd trimester mama ajar rebus magi. Tos kan. Panaskan minyak skit. Tumis bwg putih. Letak cili blend . Kicap. Sos. Ayam. Buat magi goreng xguna prencah magi. Tjuan rebus n tos sbb nk buang llin yg keraskan magi tu. 😊❤

5y ago

Thanks. ..nice sharing..

Boleh tapi limitkan sebulan sekali shj..