maggie

Hi momies...nak tnya boleh x kalau makan makan yg dimasak...teringin sgt nk mkn maggie...before this xde la pulak mkn maggie² nie...

1 Balas

klu sekali tu blh la sis.. sy awl2 dlu pun mkn jgk.. sbb teringin tp perasan klu mkn x kenyang pun.. so xde nk dah.. hehe

5y ago

alolo.. sy mkn megi sbb nk megi kari tu.. haha.. + masa tu lapa x ckup2.. hehe... tu yg mkn je sebungkus.. pastu dah xrse dah nk mkn... kdg apa gg kite teringin tu semua x elok n mngade.. hehe.. so jgn ikotkan sgt.. klu btul2 teringin buat la rse sikit blh