Maggie

Assalamualaikum.. Sy pregnant 11 minggu.. Boleh x kalau nk makan Maggie? Teringin sgt ?

18 Balas

Makan je. Tak payah nak memendam sangat. Nnt kempunan lagi seksa. Cuma berpada2 la. Sebulan sekali je ke mcmtu. Make sure lepastu cover balik dgn minum air masak, makan makanan berkhasiat.

Sy baru lps mkn awk. Mkn syp2 sbb suami tk bg 🤣 suami keluar kita mkn mggi sikit. Mkn asam laksa tk cukup plak rasa. Sedap yg amat asam laksa masam masam 😭

Saya makan maggie 2 suap je,hanya nk hilangkan rasa mengidam. Ikut bdan sis, kalau rasa ok.. makan je tp jgn banyak.

Sye bulan ni 3 kali dh makan meggie ,x tau la habis tahan dh tpi dia punya teringin tu x bolh nk lawan dh😌

Mkn je tapi berpada-pada la..hari2 tgk dkat fb org share gambar megi,tergoda la jgak😂😂

Baru pas mkn..letak udang..letak telur..tpi x habis..mkn utk rasa jee

Saya pun baru lepas makan. Sekali takpe jangan kerap hehe

Makan je sikit sis..tapi jngn letak perencah tu banyak

Boleh jer. Sy mkn jer sis. Cuma tak kerap.

Boleh tapi jangan kerap sangat