Teringin Nak Makan Maggie

boleh tak mkn maggie kari sekali skala msa mngandung. Teringin sgt.

22 Balas

boleh je sekali sekala, TAP ada artickle pasal mee segera...kalau nak ok sikit tambah apa² protien+sayur...& rebus mee tu sat, buang air pertama tu ganti air baru

Time x lalu makan mmg magie je yg bukak selera, tp xdelah sampai kenyang sgt..pastu nt mkn buah/makanN khasiatain byk sikit, backup sbb dh mkn magie td ke smlm ke🤭

Makanlah tp perencah tu kurangkan. Sy dulu guna prencah sikit je buat ada rasa n bau sikit, pastu letak ayam dan sayur2.

Saya makan je.. suami tk bgi sangt makan. Tpi tulah kalau kita masak tak lalu nak makan. Jdi maggie jgk seleranya.

Boleh jer.. Saya mabuk trimester pertama lalu mkn meggie jer.. Benda lain x blh masuk

Hahaha. Kita geng. Saya masa mengandung nak sangat makan maggi. Saya makan je ✌🏻🤭

Saya mkn je..sbb baru ni x lalu mkn nasi..boleh mkn meggi je..tp x la mkn hari2

1mo ago

kalau sya selalu makn maggi,,pasal baby dlm perut ( 4 bulan ) nih tak nak mkn nasi dri start 10 minggu,,tak nak mkn ayam,ikan,sayur,,nak mkn mihun goreng + mihun sup, maggie goreng + maggi kari + meat ball ( bakso ),,,tapi,kuat minum air masak,,air manis kurang lah,,ini pun nak try minum susu mengandung dlu,,,

Sy msk 1 peket & mkn je tp separuh & perencah tak letak semua.

Saya pun mkn je megi tp bru duakli tkat ni.. Hehe

sy mkn je tp mesti masak ada sayur2 bukan megi kosong