Scan Baby

Salam mommy semua. Nak tanya kalau macam ni dah ada baby ke belum? ke masih kantung sahaja?

Scan Baby
5 Balas

ada dah tu sis. kalau p kk mmg bila scan doc takkan cite sangat kalau tade masalah. bila kita tanya baru dia jawab. macam saya g ritu dia tak print gambar pun. saya tanya dia heartbeat ada tak and size okay tak baru dia cite. saya suggest sis g swasta. dia akan citw detail and akan ukur terus jantung baby mcm mana. based on gambar tu tgk macam dah ada baby. should be okay. sis think positive na.

Salam sis. Dh nmpk kantung and baby cm dh da dlm kantung. In shaa Allah. Dont worry just take care of urself and baby elok2 eh.=)

da ade baby tu sis..npk x dlm kantung tu ade janin..yg dy ukur tu pjg janin.

Doc ad gtau ad denyut jntung x?

5y ago

itulah doc senyap je. takde explain apa2 pun. kita ni dah la tak tahu apa2.. harap baby okey la.. nak try scan dekat swasta la tengok macam mana

Dah ada bby dh tu sis..