Tak nampak kantung baby.

Salam mommy. Normal ke pegi scan 6w x nampak kantung baby. Spotting dari pagi agak banyak. First keluar darah warna coklat. Ni dah keluar darah merah. Check upt masih positif. Risau pulak. Dr. suruh pantauu dulu. Mommy ada pengalaman macam sy? Boleh share? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #1stimemom

1 Balas

normal sis kalau kantung tu x nmpk lagi..stiap org x sama, ade org lambat sikit nak nampk kantung tu..buat masa ni sis bedrest sbb sis tgh bleeding..jgn buat kerja yg memenatkan..moga dimudahkn urusan sis and cepat sembuh ya