Takut tapi syukur ?

As salam mommy semua. last week first time scan terkejut bila doc kata kembar. Sy kembar MCMA kalau taksilap sy kembar 1 uri 1 kantung. so sy nak tanya pengalaman2 mommy yg pregnant twin mcm sy ni bersalin mmg akan awal sikit ya? And doc ckp high risk sebenarnya tapi sy fikir n doa yg baik2 saja. Doakan sy n baby twins sy ya semua ❤

Takut tapi syukur ?
77 Balas

Sy mcda. 2kntung 1uri. Lahir 35weeks. Stay healthy and strong ye sis

1y ago

sis normal ke czer...saya baru 13week, mabuk agak teruk,muntah2 n kerap sakit kepala, bahagian bawah perut pun kerap rasa sakit atau kejang... normal ke simptom mcm tu ..?