Kena scam baby twin sedihnya 🥲

Sedih ny harini 🥲 cerita nya harini sya pegi checkup dkt hos utk cek kandungan kembar 4 the first time. Dh masuk la dkt bilik scan. Tak sangka jugak sebenarnya..doc pakar cek baby 1 je..single. sedangkan sy scan dkt swasta doc dh kompom kn sy mengandung baby kembar sbb ada #bantusharing 2 kantung. Latest sy cek dkt kk.. cun2 masa tu baru bukak buku pink 12 mggu..pun doc scan ckp 2 kantung 2 baby. Mmg dh nampak baby tu. Skrg sy 14 weeks. Aleh2 doc ckp bkn kembar. Sedih jugak la rasa.. mmm rasa kena scam jela. Doc pakar tu ckp doc sblm ni scan bby yg sm tp angle yg bebeza 😅 sy pun krik krikkk

1 Balas

xpe sis..nnt klau nk lbh puas ati sis cek kt lain ye.tunggu besar sikit..