Bayi kembar 1 uri 1 kantung

Ibu2, siapa ada pengalaman mengandung bayi kembar 1 uri 1 kantung? blh share gn sy. ntah kenapa lepas thu pregnant twin and doktor btw risiko2 sy jd risau dan down .

3 Balas

Sy Pon sama sis... tapi beza dua kantung 1 uri .. bila doktor bagitahu risiko2 dia...Sy jadi takut,risau

sis boleh share tak mcm mana pengalaman pregnant twin ni? baby sihat tak

Jangan banyak fikir sis. Lagi banyak fikir, lagi buat baby stress