Takut tapi syukur ?

As salam mommy semua. last week first time scan terkejut bila doc kata kembar. Sy kembar MCMA kalau taksilap sy kembar 1 uri 1 kantung. so sy nak tanya pengalaman2 mommy yg pregnant twin mcm sy ni bersalin mmg akan awal sikit ya? And doc ckp high risk sebenarnya tapi sy fikir n doa yg baik2 saja. Doakan sy n baby twins sy ya semua ❤

Takut tapi syukur ?
77 Balas

Saya twin 1uri 2 kantung ..ya kena bersalin awal 37 minggu klu x da masalh sis..saya sekrng dh 37w 3 d ..genap 38 wek kena serah diri p hosptl dh.risiko itu kita doakn semoga baik2 saja sis..saya awal 20w d sahkn uri d paras 2 .gdm low hb bnyak lh masalh ..doa baik2 jer sis..jgn stres sangat😊..

4y ago

Awak maaf tanya. Ape beza satu kanting 2 kantung. Ye?