doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Sya ada juga dokter lelaki cek,tapi dia cek perut untuk scan je.bukan cek puting atau payudara kita.yg cek payudara slalunya nurse

Sy beranak doc lelaki yg sambut, dia cuma involve time nak keluarkan baby tu je, urusan2 lain semua. Nurse2 perempuan yg buat..

Sy masa brsalin je doktor lelaki yg check jalan..tu pun masa check dia panggil nurse masuk temankn masa buat pemeriksaan

Sepanjang sy check up, doktor lelaki hanya cek perut. Puting nurse yang cek. Bersalin pula doktor lelaki yang cek bukaan

Takde masalah pun, isteri saya setiap 6 bulan check ketulan tetek dengan Dr Krishnan, pakar bedah hospital Assunta

Arrr pelik juga... Bahaya doctor yg mcm tu... Lagi2 kalo dia tak panggil nurse pembantu dia... Mana boleh buat mcm tu...

4y ago

Better minta suami temankan.. Ataupun gtau dgn doctor tu panggilkan nurse... Procedure pemeriksaan sekiranya doctor lelaki yg buat checking mesti ditemani dgn pembantu wanita... Kalo tak pun doc lelaki tu tak perlu pun buat checking buka2 n pegang2 segala kalo tkda pembantu wanita just tanya2 jer

Adik ipar saya pun macamtu, dia pegi klinik swasta yang doktornya memang lelaki. Xtahula macam mnaa

Sy dah 26w tak pernah pulak doktor check puting. Cuma scan je check baby. Sy check swasta doktor laki2

4y ago

First buat buku sekali je , check dade kita .. nk tgok ad pape ketumbuhan ke tak .. tu pun pmpn ..

Slalunya nurse yg buat.. Klo gov hospital pn nurse akn buat, doktor laki biasanya dtg tya ja.

Waktu saya nak buka buku pink.. ada jugak check.. tapi nurse perempuan yang buat