Doktor lelaki scan perut

Hi mommy ada tak pengalaman doktor lelaki scan perut kita. Segan rasanya kan. Nak mntk tukar doktor takut dikata mengada ngada pulak. Apa pun kena terima lah mana mana pilihan bila scan di kerajaan kan. Alhamdullilah asal baby sihat2 je.

5 Balas

saya minta Dr pmpuan alhamdulillah Dr lelaki n misi tu hormat keputusan kita sebagai pesakit . alhamdulillah

Nk besalin nnti dokter laki pompuan pun ada sis😅 dh sakit tak boleh buat apa

klu dktr lelaki scan biasanya ada nurse pmpuan yg akn teman. xde masalah pun.

scan syw pompuan, obgyn sye llaki

tiada pengalaman