doktor lelaki

salam. mommy... perasaan mommy camne,, kalau doktor yg cek tu lelaki.. dia buka bju kita,, diaorang tengok puting kita. ok x.. memang macamtu ye mommy.. hhee just tnye je??? sbb first time...

47 Balas

Apa blh bt lah sis klw d klinik....#klw mw pilih2 blh sna swasta sna sis blh pilih

dr puan pon xtgk2 mana..ad skli jer dia tya..ni pelik jer..klinik mana swasta ke kK

Adaa. Tp doc sy time tu doc pompan so xde malu n Bg je dia check. Haha

Saya chck di klinik kesihatan so tk jmp la doc lelaki..Alhamdulillah

Sya hari tu nurse yg buat..doc lelaki just tanya2 dan scan jer

Dah ank 3,x pernah pon dokter tgk smpai ke puting....

4y ago

saya pun sama dah nk masuk 4 anak x pernh lg cek breast ke puting ke..seramm je dgr..

If kat kk, nurse yg akn check tu pn mse mula2 buka buku pink.

pelik nye doctor saya tak pernah pun check bahagian dada😅

4y ago

Saya masa mula2 buka buku pink ade jugak cek tapi nurse la yg buat

dia check nipple? pegang sekali? mcm ambik kesempatan je

4y ago

group wwsp https://chat.whatsapp.com/D3iMZFqDONh6XYMFW6bRBU

Saya yg check puting tu,nurse KD alhzmdulilshh mujur prempuan

4y ago

Memang la , semua perempuan check kt KD .. xde keje doc nk g check puting kite .. lagi satu .. memang kebanyakan yg ad KD ni , nurse KKIA turun KD .. check up kita . jarang jumpa doc ..