Dr lelaki

mommy² berpengalaman bersalin di hospital kerajaan, mmg akan tetap ada ea Dr lelaki yang akan datang cek kita mcm check bukaan atau lain². Ade x pengalamn mommy² yang refuse Dr lelaki dan request Dr perempun? Dapat x?

2 Balas

Masa sy bersalin hospital kerajaan mula2 warded tu sbb kurang staf yg ada doktor laki so mmg kne hadap je la doktor tu cek bukaan. Doktor tu pn mntk maaf sbb dia terpaksa cek juga sbb staf xramai. Lepas dr tu mmg doktor pmpuan yg cek sampai lepas bersalin. Sehabis baik dorg akan bg doktor pmpuan kalau yg islam. Kalau xd doktor pn nurse yg akan cek. Kat wad PAC waktu malam mmg kena redha kalau on call doktor laki. Kt wad lepas bersalin pn sama kalau yg oncall doktor laki.

Kalau swasta boeleh req rasanya.. Kalau mcm sye, mix swasta kerajaan(PPUM), mmg xdpt request doc2 ni. Kena pulak wktu2 yg tak ramai doc mcm pkul 1 pagi ke atas.. So redha aje. Huhu