Batuk dan kahak

Salam mommy semua...prnh ke ank2 mommy batuk kadang dan nafas dia kadang2 berbnyi macam ada kahak gitu...dh g jumpa doktor di klnk swasta dia cek paru2 ok..baby bru nk msuk 6 bln lg 3 hari..dktr just bg ubt batuk kahak jh..tpi sy x bg lg mkn ubt dkt ank..klau blh nk petua bg hilangkn nafas berbyi kahak tu

1 Balas

sis sapu dada sluruh bdn bby dgn balsem bby warna purple n warna biru.. sis cmpurkn biar berangim sikit.. nnt bby akn sdut bau bam tu..