Gender anak lelaki atau perempuan

Haritu cek doktor kata gender anak lelaki. Memang terang2 nampak pistol dia. Tapi firasat and hati ni kata anak perempuan. Tak tahula maybe sbb nak sangat anak perempuan dulu kot huhu. Ramai tk ada pengalaman bila anak lahir opposite dgn apa yg doktor bgthu masa cek pregnancy?

2 Balas

Tak pernah pula kalau pengalaman saya. Tapi takpa mommy. Redha jika betul dapat anak lelaki. Sebab saya pun ada perasaan mula-2 ingat anak saya opposite gender dengan hasil detail scan. Doa dia moga jadi anak yang soleh/solehah dan sihat 🥰

Laki or perempuan takpe. Yg penting dia sihat. Bkn senang nk dpt anak sihat 🥹

1y ago

Amin amin. Betul tuuu